Sunucularımız da yeni nesil NVMe diskler kullanılmaktadır. Yönetilebilir panel sistemimiz ile sizlere en iyi hizmeti veriyoruz.
HP güvencesiyle sizlere hızlı ve performanslı kiralama hizmeti sunuyoruz.
AMD işlemciler ile sizlere memnuniyet garantili hizmet sunuyoruz.
Dell iş ortağımız ile kesintisiz ve yüksek kapasiteli fiziksel sunucular.
DDR4 ve DDR5 sistemler ile sizlerin isteklerini ve ihtiyaçlarını en üst kısma taşıyoruz.
Güvenli ve kesintisiz yönetim için ultra güçlü
Son teknoloji donanımlar ve modern yeni nesil donanımlar ile sunucu performansınızı zirveye çıkarmaya hazır mısınız?
Firmamızın sizlere sunmuş olduğu hizmetlerin tamamında son teknoloji donanımlar kullanılmaktadır.
Sunmuş olduğumuz Dedicated Server hizmetlerinde işletim sisteminizi seçebilir ve dilediğiniz gibi KVM, IPMI, IDRAC üzerinden kurabilirsiniz.
Teknik desteğe mi ihtiyacınız var? 24 saat kesintisiz destek alabilir ve sorunlarınızı çözebiliriz.
Web sitelerinizin taşımasını sürümler uyumlu olması halinde ücretsiz taşıyoruz.
VDS ve VPS arasındaki fark sık kullanılan iki sunucu için önemlidir. VPS server temel olarak kaynak paylaşımı yazılımsal olarak kaynaklar bölüştürülür. VDS server ise kaynağı donanımsal olarak ayırmaktadır. Bu kapsamda da VDS’te web siteleri kaynaklarını paylaşmıyorken VPS server kaynakları ortak kullanıma sahiptir. VDS VPS farkı için bir diğer nokta da maliyettir; VPS server VPS’ye göre daha uygun maliyetlidir. Bunun yanında özel projeler için gereken tam kontrol gibi noktalar VDS ile daha kolay yapılıyorken VPS için kullanıcıya sunulan kontrol daha kısıtlı olabilmektedir. VDS server kendisine özel olarak belirlenmiş olan kaynak kullanımından ötürü diğer sitelerin performansından etkilenmezken VPS kaynak açısından paylaşım yaptığından diğer web sitelerinin performansından etkilenebilmektedir.
VDS server nedir sorusuna kullanıcılara özel olarak sağlanan sunucu şeklinde yanıt verilebilir. Başka bir deyişle VDS server web uygulamalarının oluşturulması, dağıtılması ve barındırılması için işlev görmektedir. Başka kullanıcılar ile kullanılmadığından tamamen kullanıcıya özeldir.
VDS server özellikleri arasında kendisine tahsis edilen disk alanı, CPU, bant genişliği ve işletim sistemi bulunmaktadır. Aynı zamanda sadece kullanıcının erişim sağlayabildiği kaynak seti sayesinde de güçlü ve performans odaklı çalışma gösterir.
VDS server avantajları ile öne çıkan bir sunucudur. Güçlü, stabil performansa sahip ve güvenli bir sunucu kullanımı istiyorsanız VDS server tercih edebilirsiniz. Bu server türünde kaynaklar tamamen kullanıcıya özeldir. Başka bir deyişle VDS server özellikleri arasında RAM, CPU gibi kaynaklar paylaşımsız olarak kullanılır. Böylece diğer web siteleri kaynak kullanımı yapmadığından birbirlerinin performanslarından da etkilenmezler.
Diğer bir VDS server avantajı root erişimidir. Böylece kullanıcının sunucu üzerinde tam kontrol sahibi olması sağlanır. VDS’te barınan web siteleri için gerekli hallerde kaynak artırımı da kolay şekilde yapılabilir. Ziyaretçilerden kaynaklı olarak oluşacak trafik dalgalanmaları da VDS server ile kolaylıkla yönetilebilir. Trafiğe bağlı olarak geç yüklenme gibi sorunlar görülmez. Bunlarla birlikte güvenlik yazılımı kurulmasına izin vererek yüksek güvenlikli kullanımı da mümkün kılar.
VDS server avantajları önemlidir. Paylaşımsız bir sunucu olduğundan diğer kullanıcıların kaynak kullanımının önüne geçer. Bu yüzden performans odaklıdır.
Aynı zamanda root erişimi sunarak site sahibinin de daha fazla kontrol sahibi olmasına da imkan tanır. Bunun yanında VDS server kullanımı da kolay olduğundan yönetim açısından sorun oluşturmaz.